De Vlietende Wereld01 Het begin

01 Het begin

Dierbare lezers,

Hoe zal ik beginnen? Waar zal ik beginnen? Ik wil jullie zoveel vertellen dat ik me afvraag of er ooit tijd en ruimte genoeg zal zijn om jullie in te wijden in de geheimen van de Vlietende Wereld. Ik besef me ook dat ik deze opdracht nooit alleen zal kunnen vervullen. Ik zal de hulp nodig hebben van anderen – waarover ik bij een volgende gelegenheid meer zal vertellen – en natuurlijk zal ik ook jullie hulp nodig hebben.

Met Fujisan heb ik een begin gemaakt met het onthullen van een wereld die lijkt op de onze, maar het niet is. Denk er niet licht over. Het heeft mij vele jaren gekost voordat ik ook maar het begin van begrip had, en langzaam het wezen der dingen  kon doorgronden. Als je Fujisan de eerste keer leest dan zal de betekenis je waarschijnlijk ontgaan. Het spel der verbeelding is begonnen…

Ik hoop dat de hemel mij nog wat meer tijd gunt, zodat ik jullie op je pad kan begeleiden.

Vanuit de Vlietende Wereld,

Kawamura